UDefine

Project informatie:

Het Innosleeps project was een uitdaging dat om een oplossing vroeg. Innosleeps, een bedrijf dat zich bezighoudt met hoogwaardige slaapoplossingen, worstelde met hun bestaande Shopify-platform. Ze wilden een stabielere en beter presterende omgeving om hun producten aan te bieden. Gelukkig klopten ze aan bij Udefine en wij hebben hen geholpen met de overgang van Shopify naar WooCommerce.

Define: In de define-fase hebben we intensief samengewerkt met het team van Innosleeps om hun doelen en wensen volledig te begrijpen. We hebben hun behoefte aan stabiliteit, prestaties en gebruikerservaring vastgelegd. Met een duidelijk inzicht in hun doelen hebben we een plan opgesteld om hun winkelplatform naar WooCommerce te migreren.

Develop: Tijdens de develop-fase hebben we de overgang van Shopify naar WooCommerce gerealiseerd. We hebben de nodige aanpassingen gedaan om hun producten, klantgegevens en bestellingen naadloos over te zetten. Ook hebben we de gebruikerservaring verbeterd en aangepaste functionaliteiten geïmplementeerd om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Deploy: Met de develop-fase afgerond, hebben we ons gericht op de deploy-fase. We hebben de nieuwe WooCommerce-gebaseerde website uitvoerig getest en geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat deze klaar was voor de lancering.

Resultaat: Het resultaat was een succesvolle overgang van Shopify naar WooCommerce voor Innosleeps. Ze hebben nu een platform dat niet alleen stabiel en betrouwbaar is, maar ook flexibel en aanpasbaar aan hun groeiende behoeften. Klanten kunnen nu moeiteloos door de winkel navigeren, terwijl het interne beheer eenvoudiger is geworden. We zijn blij dat we Innosleeps hebben kunnen helpen om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun klanten een betere ervaring te bieden.

  • Client name: Innosleeps
  • Project name: Innosleeps
  • Finishing Date: August 18, 2023
  • Category: Web Development

Een eigen case starten?

Plan een vrijblijvend inventarisatie gesprek waar jij met een expert kan praten over jouw idee