UDefine

PROJECT INFORMATION

UDefine heeft recentelijk een website ontwikkeld voor de voetbalclub bzc / zuiderpark. Het doel van dit project was om de online vindbaarheid van de club te verbeteren, zodat zowel kinderen als sponsoren in de regio Rotterdam meer te weten kunnen komen over deze club. UDefine heeft dit project uitgevoerd omdat zij sportclubs willen ondersteunen die zich inzetten voor kinderen en jongeren.

Define:
Tijdens de Define fase heeft UDefine het doel van het project vastgesteld. Het doel van dit project was om de online vindbaarheid van de voetbalclub te verbeteren en de identiteit van de club op een professionele manier te presenteren aan de buitenwereld. UDefine heeft ook een duidelijk plan opgesteld voor het ontwerpen en ontwikkelen van de website en heeft besproken welke functies en informatie de website moet bevatten.

Develop:
In de Develop fase heeft UDefine het plan uit de Define fase uitgevoerd. Er is begonnen met het ontwerpen van de website, waarbij er rekening werd gehouden met de huisstijl van de club en de doelgroep van de website. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de gebruikerservaring en de navigatie op de website. UDefine heeft de website ontwikkeld op basis van de nieuwste technologieën, zodat deze goed werkt op verschillende apparaten en webbrowsers. Tijdens de Develop fase zijn er regelmatig testen uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de website optimaal werkt en aan alle eisen voldoet.

Deploy:
In de Deploy fase is de website online gezet en is deze toegankelijk gemaakt voor het grote publiek. UDefine heeft ervoor gezorgd dat de website goed beveiligd is en dat deze snel laadt. De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat deze goed vindbaar is voor potentiële gebruikers.

Resultaat:
Het resultaat van het project is een professionele en aantrekkelijke website die goed weergeeft waar BZC / Zuiderpark voor staat. De website is gemakkelijk te gebruiken en biedt alle informatie die nodig is voor potentiële gebruikers en sponsoren. Het project heeft dus geleid tot een succesvolle online aanwezigheid van BZC / Zuiderpark, met een verbeterde online vindbaarheid en een makkelijker inschrijfproces voor nieuwe leden en aantrekken van nieuwe sponsoren.

  • Client name: BZC Zuiderpark
  • Project name: BZC Zuiderpark
  • Finishing Date: March 3, 2023
  • Category: Web Development

Een eigen case starten?

Plan een vrijblijvend inventarisatie gesprek waar jij met een expert kan praten over jouw idee