UDefine

PROJECT INFORMATION

UDefine heeft recentelijk in samenwerking met Cas-vastgoedonderhoud een nieuwe website ontwikkeld. Het doel was om een professionele website te ontwikkelen voor deze klant die zich specialiseert in vastgoedonderhoud.

Define: UDefine is begonnen met het in kaart brengen van de wensen en eisen van de klant. Hierbij hebben we gekeken naar de doelgroep van de klant en de boodschap die de klant wil uitdragen. In overleg met de klant is er een plan opgesteld om tot een website te komen die zowel aantrekkelijk als functioneel is.

Develope: Na het vaststellen van de wensen van de klant, heeft UDefine de website ontwikkeld met behulp van WordPress. Hierbij is er rekening gehouden met de branding van de klant, waarbij het logo en brandbook ook door UDefine zijn verzorgd. De website is voorzien van contact functionaliteiten, zodat de bezoekers eenvoudig in contact kunnen komen met Cas-vastgoedonderhoud.

Deploy: Na enige feedback van de klant, is deze tevreden met de nieuwe website. De website is vervolgens gepubliceerd en staat nu online. Cas-vastgoedonderhoud kan nu met trots hun nieuwe website presenteren aan hun klanten.

Door de nauwe samenwerking met de klant en het luisteren naar hun wensen en eisen, is er een mooie website ontwikkeld die zowel aantrekkelijk als functioneel is.

  • Client name: CAS Vastgoedonderhoud
  • Project name: CAS Vastgoedonderhoud
  • Finishing Date: February 17, 2023
  • Category: Branding Web Development