UDefine

PROJECT INFORMATION

Rens Sarink, eigenaar van Feelfree Coaching & Sales, had een uitdaging. Hij wilde zijn diensten online aanbieden en zijn klanten toegang geven tot zijn leerzame online cursus. Hij had echter geen idee waar te beginnen. Gelukkig kwam hij bij Udefine terecht en wij hebben hem geholpen met het ontwikkelen van zijn online platform.

Define:
Tijdens de define-fase hebben we de wensen en doelen van Rens in kaart gebracht. We hebben met hem samengewerkt om te begrijpen wat hij precies wilde bereiken met zijn website en online cursus. Na verschillende brainstormsessies en overlegmomenten hebben we een duidelijk plan opgesteld voor de ontwikkeling van zijn website.

Develope:

In de develope-fase hebben we het plan omgezet naar een werkende website. We hebben het ontwerp van de website gemaakt, de benodigde functies ontwikkeld en de inhoud geïmplementeerd. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact gehouden met Rens om ervoor te zorgen dat zijn visie en doelen werden bereikt.

Deploy:

In de deploy-fase hebben we de website getest en geoptimaliseerd voor een vlekkeloze lancering. Na de laatste testronde hebben we de website live gezet.

Resultaat:

Het resultaat is een mooie, goed functionerende website waar Rens zijn diensten kan aanbieden en zijn klanten toegang kan geven tot zijn leerzame online cursus. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor de klanten van Rens snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Rens is tevreden met het resultaat en wij zijn blij dat we hem hebben kunnen helpen zijn online doelen te bereiken.

  • Client name: FeelFreeCoaching-Sales
  • Project name: FeelFreeCoaching-Sales
  • Finishing Date: April 28, 2023
  • Category: Web Development

Een eigen case starten?

Plan een vrijblijvend inventarisatie gesprek waar jij met een expert kan praten over jouw idee