UDefine

PROJECT INFORMATION

Het bedrijf UDefine is trots om te kunnen delen dat we recentelijk een succesvolle samenwerking hebben gehad met Placework, een innovatief recruitment bureau. Ons team van designers heeft de uitstraling en branding van Placework volledig ontworpen en geïmplementeerd, waardoor het bedrijf een professionele en aantrekkelijke online aanwezigheid heeft gekregen.

Vanaf het begin was het duidelijk dat Placework een uniek en innovatief bedrijf is, met een visie op hoe recruitment in de toekomst eruit zou moeten zien. Ons team heeft samengewerkt met Placework om deze visie te vertalen naar een stijlvolle en professionele website. We hebben gebruik gemaakt van moderne designprincipes en technologieën om een website te creëren die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Dit heeft geresulteerd in een website die een geweldige gebruikerservaring biedt voor bezoekers en een sterk werkgeversmerk voor Placework.

Onze designers hebben ook geholpen bij het creëren van een sterk merkidentiteit voor Placework, waaronder het ontwerp van een logo en huisstijlgids. Dit heeft geleid tot een coherente uitstraling voor het bedrijf overal waar het zich presenteert, van de website tot sociale media en printmateriaal.

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zijn trots om ons werk te hebben mogen leveren aan zo’n ambitieus en innovatief bedrijf als Placework. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe website en branding van Placework hun recruitment-inspanningen zullen versterken en hun doelstellingen

Zie hier het resultaat:

https://placework.nl/

  • Client name: PlaceWork
  • Project name: PlaceWork
  • Finishing Date: January 13, 2023
  • Category: Branding Web Development

Een eigen case starten?

Plan een vrijblijvend inventarisatie gesprek waar jij met een expert kan praten over jouw idee