UDefine

De voor- en nadelen van Elementor Pro

Elementor Pro is de beste drag and drop page builder waarmee je een prachtige website kunt bouwen zonder code te schrijven. Er is een brede set van functies en functionaliteit die het anders maakt dan andere WordPress page builders. Lees deze gids om te leren hoe Elementor Pro je kan helpen.

De voordelen van Elementor Pro:

  • Er zijn veel voordelen van het gebruik van Elementor Pro ten opzichte van de normale versie, maar hier zijn er enkele:
  • Snelheid & prestaties – Elementor Pro maakt gebruik van de nieuwste technologieën om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Het laadt sneller, werkt soepeler en laadt pagina’s efficiënter in vergelijking met de standaard versie.
  • Aangepaste CSS – Met aangepaste CSS kunt u elk element in uw pagina aanpassen zonder kennis van CSS of JavaScript. U kunt ook aangepaste CSS toevoegen voor specifieke elementen in uw pagina of voor andere pagina’s op uw site! Dit maakt het gemakkelijker voor niet-ontwikkelaars om hun website aan te passen en tegelijkertijd mooie resultaten te bereiken!
  • Shortcodes – Shortcodes stellen gebruikers in staat om gemakkelijk verschillende soorten inhoud in hun pagina’s in te voegen zonder lange codes te hoeven schrijven of code te kopiëren in hun tekstverwerker elke keer dat ze iets op hun website willen zoals een fotogalerij, contactformulier enz.

De nadelen van Elementor Pro:

Een nadeel is het feit dat Elementor Pro geen e-commerce functionaliteit bevat als onderdeel van de kernfunctionaliteit. Als je dingen online wilt verkopen, dan zul je een andere oplossing moeten vinden zoals WooCommerce of Shopify.

Het derde nadeel is dat het voor ontwikkelaars moeilijk en tijdrovend is om de templates van Elementor Pro aan te passen, omdat ze niet geschreven zijn met HTML5 markup of CSS3 codestijlen. Dit betekent dat elke aanpassing handmatig moet worden gedaan met code-editors zoals Sublime Text of Visual Studio Code (wat nogal lastig kan zijn).

Wij helpen u graag

Als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken website bouwer, maar niet beperkt wilt worden door de beperkte templates en opties die beschikbaar zijn in Elementor Pro, dan is UDEFINE de juiste keuze voor u.

Elementor Pro is een goede plugin, maar kan veel gedoe en tijdrovend zijn. Laat je website samenstellen door UDEFINE en krijg een site met alle functionaliteit met daarna de mogelijkheid om hem zelf te beheren.

Met UDEFINE krijgt u:

– Een volledig responsieve website die er geweldig uitziet op elk apparaat

– Onbeperkt aantal pagina’s en lay-outs

– Onbeperkt aantal kleuren

– SEO-vriendelijke code (geen zorgen over dubbele inhoud)

– Gebruiksvriendelijke drag & drop editor

Neem contact met ons op en zie uw idee tot werkelijkheid komen

Submit your response

Your email address will not be published. Required fields are marked *