Donkere UDefine logo
Persoon icon donker

Your Ideas,

Our Designs

Oranje play buttonOverleggende UDefine ledne
OUR PHILOSOPHY

Dingen mooi laten lijken.. klinkt misschien heel simpel. Maar dat is het verre van. 

Welke gevoelens brengen bepaalde kleuren, lettertype, plaatsing, woorden, afbeeldingen en stijlen naar boven? Daar moet tijdens het maken van een website, verpakking, interface, software oplossing of merkidentiteit aan gedacht worden. 

DESIGN

Donkere UDefine logo

DESIGN

Donkere UDefine logo

Design

Donkere UDefine logo

Design

Donkere UDefine logo

DESIGN

Donkere UDefine logo

DESIGN

Donkere UDefine logo

Design

Donkere UDefine logo

Design

Donkere UDefine logo

Empowering your vision trough:

Web Design

De aandachtsspanne van een goudvis is langer dan die van een mens.

Oranje pijl

Webdesign bepaalt de visuele en functionele aspecten van een website, van lay-out en navigatie tot interactieve elementen en gebruikerservaring. 

Het vormt de digitale etalage van jouw merk en speelt een belangrijke rol in het aantrekken en behouden van bezoekers. Met doordacht webdesign creëer je boeiende online ervaringen die jouw doelgroep aanspreken, betrekken en nog belangrijker: op je website houdt.

Feitje: Een goudvis heeft een aandachtsspanne van 9 seconden, tegenover de mens met 8 seconden. Dit betekent dat je website in een oogopslag duidelijk moet maken wat je aanbiedt, zodat de bezoeker van je website niet meteen weer weggaat. Dit heeft namelijk als gevolg dat deze bezoeker niets van je nodig heeft en tevens zorgt het voor een hoog bouncepercentage.

Van een lelijke website koopt niemand wat. Het gemiddelde beslismoment of iemand op JOUW website blijft 8 seconden. Binnen die 8 seconden moet de desbetreffende gebruiker iets gezien hebben dat als reden gezien kan worden om te blijven. 

Simpele Human nature: Je blijft langer kijken naar iets wat er goed uit ziet.

UI/UX Design

Er zijn meerdere wegen naar Rome, maar welke is de meest efficiënte?

Oranje pijl

UI/UX Design bepaalt hoe een persoon door een website, software systeem, interface of database heen loopt. Welke stappen worden genomen? Op welke manier en waar wordt de desbetreffende gebruiker heen gestuurd. Zonder een UI/UX designer kan eigenlijk geen enkele software oplossing geoptimaliseerd worden.

Zeg nou zelf: Al moet je op 400 knoppen klikken voordat je bij de gewilde pagina of locatie komt… heb je de website allang verlaten.

Packaging Design

Een ei is de enige verpakking die door zijn inhoud geopend moet worden.

Oranje pijl

Het uitpakken van een product hoort een ervaring te zijn. Van kleding, pindakaas, motoronderdelen, schoenen, 3d design en fietsen tot ijsbaden, koffie en zonnebrillen. Elk product heeft tot zekere hoogte een verpakking nodig. 

Een goede verpakking kan voor een sterkere marktpositie, betere branding, een verhoging in verkopen en een betere top of mind zorgen. 

Maar hoe maak je een productontwerp dat EN genoeg informatie biedt en er visueel goed uitziet? Ga je voor een minimalistische look of vereist je product wat meer bravoure/wat meer visuele uitleg? 

ALS  je dat allemaal besloten hebt, moet je uiteindelijk ook nog rekening houden met alle wettelijke verplichtingen van tegenwoordig. 

Kort gezegd, een heleboel hoofdpijn die voorkomen kan worden. Een hoofdpijn die wij bereid zijn op ons te nemen ;).

Branding

Al draagt een aap een gouden ring, het blijft een lelijk ding.

Oranje pijl

ECHT uniek zijn is tegenwoordig bijna onmogelijk, vooral als het gaat om aanbod. 

Je zult altijd concurrentie hebben. Juist daarom is het zo belangrijk om de branding van je bedrijf of merk goed neer te zetten. 

Branding maakt het verschil tussen jou en je concurrenten. Een product of dienst mag dan misschien wel hetzelfde zijn, maar de manier waarop jij je bedrijf en/of product onderscheidt en de connectie legt met je doelgroep, maakt het verschil tussen jou en je concurrenten.

Branding + Emotie = Sale

De emotionele connectie die een klant met een bedrijf heeft, maakt het verschil tussen aankoop of afdwalen naar de concurrent.

Spreadwork logoBarbon logoHypnose Life logoHadexo logoPlaceWork logoLieverd logoHypnose Life logo
Spreadwork logoBarbon logoHypnose Life logoHadexo logoPlaceWork logoLieverd logoHypnose Life logo
Spreadwork logoBarbon logoHypnose Life logoHadexo logoPlaceWork logoLieverd logoHypnose Life logo
Spreadwork logoBarbon logoHypnose Life logoHadexo logoPlaceWork logoLieverd logoHypnose Life logo

OUR PEOPLE

Jaymie Piepelenbosch

Hi! Ik ben Jaymie en als hoofd van het designteam ben ik verantwoordelijk voor alles wat je op je scherm ziet :D. 6 jaar geleden ben ik begonnen met mijn opleiding grafisch ontwerper. Sinds dien heb ik veel ervaring & kennis kunnen opdoen om team udefine zoveel mogelijk te ondersteunen. Verder ben ik ook redelijk enthousiast over muziek! Dus als het om creativiteit gaat, ben ik van alle markten thuis!

Contact
Nikki Alkemade

Hoi! mijn naam is Nikki, ik ben 19 jaar oud en ik ben stagiaire bij UDefine. Momenteel studeer ik nog aan het Grafisch Lyceum Rotterdam als Grafisch Designer. Ik ben mijzelf onwijs snel aan het ontwikkelen en heb veel nieuwe dingen opgepakt dankzij mijn lieve en gemotiveerde collega's :)

Contact

OTHER SERVICES

Content Creation

Identiteit versterken en onderscheiden

Content creation icon
Marketing

Strategisch bereik vergroten

Marketing icon
Software

Wij ontwikkelen innovatieve digitale oplossingen

Software icon